My Daily Routine

By:
Noraziah Hj Idris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-May-2009 05:14 Email | Share | | Bookmark
Me wit Farihin

wit farihin - cucu
on the phone wit my bro
dah besar farihin


Sunday, 10-May-2009 08:30 Email | Share | | Bookmark
Mothers Day

ayie
reen
iman
View all 6 photos...
Gambar2 di atas adalah kita bersama2 dgn anak2 mereka mengingatkan kita ari ni mothers day iman bagi card yg. di buat di play school nya, reen pun bagi kad jugak yg. di buat sendiri, ayie pulak lebih selesa mengucapkan sendiri pada ku dgn cium tq to them. Hari2 pun Ibu tetap sayang korang semua tak perlu hari2 apa pun sayang ibu kat korang tak kan pudar sampai bila2. Korang lah segala2 nya dlm hidup ibu.


Friday, 8-May-2009 09:44 Email | Share | | Bookmark
My Bisness

Dragon Fruit Juice - RM 15.00
Orange Juice - RM 15.00
Juice orange & Juice Dragon Fruit di perkaya dgn. VItamin C+ dan sesuai untuk di minum seisi keluarga cuma buka, goncang dan minum.

Ini lah bisness ku yg. membuat diri ini bz memanjang, nak cita skit mcm mana kita terjebak dlm bisness juice ni. Kat rumah anak2 tak suka makan sayur dan buah-buahan puas lah kita masak sayur lepas mkn potonglah pulak buah-buahan yg. di beli tapi tetap tak dpt. sambutan, satu ari tu my friend introduce juice orange seperti gambar tertera. Bila bawa balik umah cuba lah minum memang sedap giler siap ada dia punya pulp lagi anak2, hubby semua suka minum. Lepas sebulan kita minum juice tersebut tiba2 kita discuss dgn hubby nak jual lah juice ni sebab khasiat dan harga nya pun berpatutan. Bermula dari situ lah kita active menjual juice tersebut skrg ni dah 7 bulan kita menjalankan bisness ni sambutan amat2 mengalakkan infact skrg ni kita dah ada regular customer dan monthly order dari 4-5 restoran. Alhamdulillah syukur rezeki dari allah swt. Weekend pulak bz dgn demo sana sini seronok sgt2 dgn. sambutan dari customer2. Apa2 kita nak ingatkan product kita ni bukan direct selling tau tapi ia adalah minuman berkhasiat untuk seisi keluarga. Harganya amatlah berpatutan cuma RM 15.00 satu peket dan mengandungi 20 sachet bersama satu "shaker". So sesiapa yang berminat boleh lah hubungi saya @ 012-2404858 untuk buat demo pun kita bole pegi cuma call dan buat appointment.


Friday, 8-May-2009 08:23 Email | Share | | Bookmark
My Friend Full Month

 
 
 
View all 5 photos...
Since ari ni ari kita mengupdate FP kita kalau dah boring tu continue baca esok lah pulak ok. Ari ni kita memang nak clear kan gambar2 dlm folder kita ni so kita updated semua gambar kat dlm my FP so layan jer lah ok.

Gambar2 kat atas tu masa kita gi full month my chinese friend @ Mont Kiara food catering from Eden Restaurant tapi ini jer gambar2 yg. sempat di ambik sebab busy makan, giler betul food dia sedap nak mampus dan di tanggung halal.


Friday, 8-May-2009 08:13 Email | Share | | Bookmark
Mcdonalds

 
 
 
View all 4 photos...
Yang ni pulak masa penyakit malas melanda, masa tu bibik balik kampung bercuti so kita pun malas nak masak pegi makan je lah @ Mcdonalds. Ini jer gambar yg. sempat di ambik pastu tu sibuk makan dah kelaparan........................


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net